چهارشنبه, ۲۴ دی ۱۳۹۳، ۰۹:۱۹ ق.ظ
طرز تهیه پلا کباب رشتی(ناصر محله)
پلا کباب نیز یک غذای ساده گیلانی هست که در عین ساده و خوشمزه بودن بسیار خاصیت داره
حتما اونو درست کنید و در کنار خانوادتون اونو نوش جان کنید.
آموزش تهیه این غذا در ادامه مطلب
طرز تهیه:
برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکهتکه کرده و در پیاز رندهشده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاقگاز کباب کنید.
نکته:
این غذا همراه دوغ محلی خورده میشود.
در ظرفهای جداگانه مخلفات این غذا را بچینید.
اشپل شور
ماست چکیده
کره محلی
زیتون
باقلای خیسشده
پیاز
۹۳/۱۰/۲۴