چهارشنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۳۷ ق.ظ
مرغ شکم پر با دانه انار
سلام دوستای گلم خوش اومدین به لرستانی
اینم یه غذای بسیار خوشمزه دست پخت مامان گلم که براتون گذاشتم امیدوارم این مرغ شکم پر که با دونه های انار طبخ میشه رو درست کنید و نوش جان کن کنید.
مرغ شکم پر با دانه انارپیاز خرد شده 200 گرم
انار ترش دانه شده 250 گرم(اگر ترش زیاد دوس ندارین باشه کمی بهش شکر اضافه کنید موقع تفت)
مرغ درسته 1 عدد
رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
آلو بخارا اگه دوس داشتین
طرز تهیه :
مرغ را به صورت درسته در کمی روغن با حرارت متوسط میزارین تا سرخ بشه کمی و بعد از سرخ شدن مرغ ان را از روغن در اورده در ظرفی جدا بزارین و در همون روغن پیاز خورد شده رو تفت بدین تا طلایی بشه و بعد بهش دانه های انار رو اضافه کنید و بزارین کمی سرخ بشه و بهش نمک و فلفل اضافه کنید و بعد مواد اماده شده رو داخل شکم مرغ بریزین و پر کنید و بعد در قابلمه ای دیگر کمی اب ریخته و مرغ را درون ان قرار داده تا با شعله کم به ارامی بپزه.وبعد ان را نوش جان کنید.م(میتونید در هنگام سرخ شدن انارها الو بخاراهم باهاش تفت بدین که خیلی خوشمزه تر میشه)
(اینم دستور پخت مامانیم{-7-})
۹۳/۱۱/۰۱