مصرف زیاد لبنیات باعث سرطان میشود؟؟؟
به گزارش لرستانی در مطالعه ای از CHU در مرکز تحقیقات کبک و دانشگاه لاوال محققان دریافتند مصرف لبنیات می تواند بر سلامت کلی سوخت و ساز بدن تاثیر بگذارد.
محققان حدود 250 نفر با پروفایل های متابولیک سالم در منطقه شهری از کبک مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه، اسید چرب ترانس (به طور طبیعی در شیر، پنیر، ماست، کره حاضر، و چربی گوشت، اما در بدن ایجاد نشده است) با فشار پایین تر خون در مردان و زنان، و همچنین وزن بدن پایین تر در مردان همراه بود . مصرف لبنیات با قند خون و فشار خون پایین در ارتباط بود.
لبنیات بخشی از یک رژیم غذایی متعادل در ایالات متحده و کانادا است، اما حدود 45 درصد از شرکت کنندگان در مطالعه کمتر از توصیه های روزانه شیر می نوشیدند و مصرف پایین لبنیات بر پوکی استخوان و توده استخوان تاثیر می گذارد.
در حالی که مصرف متوسط از لبنیات کم چرب ثابت شده است برای محافظت در برابر التهاب باید شیر 2 درصد نوشید. اکثر بزرگسالان و حدود 60 درصد از جمعیت جهان با مقدار زیاد چربی شیر می تواند واکنش های التهابی، مانند ناراحتی معده، یبوست، اسهال، بثورات پوستی، آکنه و مسائل مربوط به تنفس شود.
برخی تحقیقات بر روی نقشی که التهاب مزمن در بدن ایجاد می کند نشان می دهد التهاب ناشی از مصرف زیاد محصولات لبنی در توسعه بیماری های خاص، مانند سرطان متمرکز شده است. التهاب مزمن می تواند بسیار خطرناک باشد. التهاب کوتاه مدت می تواند به صورت طبیعی درمان شود اما التهاب شدید باعث آسیب دائمی و منجر به بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی، ورم مفاصل و بیماری آلزایمر خواهد شد.