لرستان

لرستان پرتال جامع دانلود و انواع مطالب

لرستان

لرستان پرتال جامع دانلود و انواع مطالب

سلام به جامع ترین وبلاگ لرستان خوش امدید . این وبلاگ تحت نظر شرکت فنی مهندی لرستان آی تی هدایت و خانم سحر رحیمی و سارا با نام کاربری delimor مدیریت آن را برعهده دارند. موفق باشید
دانلود نرم افزار ، طنز ، مطالب سرگرم کننده ، چیستان و هر آنچه که شما بخواهید در سایت لرستانی وجود داره
دانلود پروژه لرستان آی تی

برخی از خوردنی‌ها که در وعده‌های غذایی روزانه گنجانده می‌شوند و به نظر برای سلامتی مفید هستند می‌توانند بیماری‌زا و حتی مرگ‌آور باشند.

به گزارش لرستانی به نقل از ایسنا، این نوع مواد خوراکی زمانی‌که به میزان زیاد مصرف شود به دلیل سمومی که در بدن ایجاد می‌کنند به شدت برای سلامتی مضر هستند که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

 

لوبیا

لوبیا جزء غذاهای سالم به حساب می‌آید و در تهیه خوراک‌ها و غذاهای مختلف استفاده می‌شود. این ماده خوراکی اگرچه سرشار از مواد مغذی همچون فیبر‌،‌ پروتئین، کربوهیدرات و آهن است اما در عین حال به عنوان بخشی از مکانیزم طبیعی دفاعی‌اش حاوی مقدار زیادی «لکتین» هم هست. پروتئین لکتین به طور بالقوه مانند حشره‌کش عمل می‌کند و به طبع وجود آن برای انسان‌ها عامل بیماری‌زا به حساب می‌آید. به طورمثال لوبیا قرمز حاوی ماده سمی «فیتوگلوتینین» است که به ویژه مصرف زیاد آن موجب حالت تهوع، استفراغ، دردشکمی و اسهال می‌شود.

 

بادام تلخ

بادام که معمولا در دسته خشکبار قرار می‌گیرد در حقیقت جزء دانه‌ها به حساب می‌آید. تعجب نکنید اگر بگوییم که بسیاری از بادام‌های خام در واقع خام نیستند زیرا بادام‌های خام تلخ به طور طبیعی حاوی سیانور هستند که در تولید قرص‌های سمی حشره‌کش‌ها هم کاربرد دارد. خرد کردن، گاز زدن و جویدن بادام تلخ می‌تواند سیانور موجود در آن را فعال کند. خوردن چهار تا پنج دانه بادام تلخ موجب سردرد خفیف، حالت تهوع و گرفتگی عضلات شکمی می‌شود.

 

سیب، گیلاس، هلو و آلو

دانه‌های موجود در این میوه‌ها نیز همچون بادام حاوی سیانور هستند که هنگام جویده شدن یا آسیب‌ دیدن دانه، ترکیب سیانور موجود در آن فعال می‌شود. درحالی‌که مصرف یک دانه ممکن است هیچ واکنشی به همراه نداشته باشد. خوردن بیش از یک دانه می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

 

ریواس

در قسمت انتهایی برگ‌های پهن و سبز ریواس ترکیب اسید «اکسالیک» وجود دارد. اگرچه مصرف این اسید مرگ‌آور نیست اما می‌تواند به گیجی، سوزش دهان، دردشکم و در بدترین حالت سنگ کلیه، تشنج و رفتن به کما منجر شود.

 

سیب‌زمینی

اگرچه طعم سیب‌زمینی هنگامی‌که پخته یا سرخ می‌شود لذت بخش‌ است اما برگ‌های سبز و ساقه آن حاوی سولاتین است که در دوز پایین هم بسیار سمی است. به گفته کارشناسان، سیب‌زمینی‌هایی که در قسمت زیر پوستشان لکه‌های سبزرنگی وجود دارند و یا فاسد شده‌اند نباید مورد استفاده قرار گیرند. وارد شدن ماده سمی سولاتین به بدن موجب هذیان، اسهال، تب، توهم و فلج‌ شدن می‌شود.



,سموم غذایی,سم ناشی از غذا ها,بیماری,

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۷/۲۶
delimor

نظرات (۱)

هدف از خلقت

12 - براستی خدا یک چنین جهانی را که براستی یک جادوی مطلق است برای چه آفریده است؟ خودش مکرراً فرموده که همه چیز برای خود اوست تا خود را آشکار کند و حق هر موجودی آن است که وجهی از ظهور خالقش باشد. برای همین است کسانیکه باور و میلی به دیدار خداوند خالق ندارند، حق جهان را درنمی یابند و در جهان بازی می کنند و هر موجودی را یک اسباب بازی می دانند. همانطور که خود در سوره روم تصریح فرموده است که اگر به لقاء او باور داشته باشیم با نظری به خویشتن درک می کنیم که خداوند جهان را بر حقی آفریده است و آن حق جز ظهور او از خلق نیست.

 از کتاب "خداشناسی امامیه - امام شناسی قرآنی و خودشناسی الهی- جلد اول  " استاد علی اکبر خانجانی - ص218

   لینک دانلود :

   http://d01.megashares.com/dl/TPpeEEK/khodashenasiemamieh1_2.zip

    در صورت فیلتر بودن به وبلاگ زیر مراجعه کنید :

   https://noorehasti.wordpress.com/

 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی